hotel
golf
costa
brava

casaments
2022-2023

La ubicació perfecte pel vostre casament.

L’Hotel Golf Costa Brava 4*, situat a Santa Cristina d’Aro en la Costa Brava, és l’hotel ideal per la vostra celebració.

En els nostres amplis jardins podreu celebrar tant la cerimònia civil com el banquet i els vostres convidats es poden allotjar a l’hotel per allargar la celebració a tot el cap de setmana.

Un oasis de tranquil·litat que junt a les vistes del camp de Golf farà del vostre casament, el dia més especial de les vostres vides.

Espais
Idílics

Rodejats d’arbres i naturalesa podreu celebrar la cerimònia civil i el banquet en els nostres meravellosos jardins.

Tenim diferents espais a la vostre disposició que amb l’ajut de la nostra coordinadora d’esdeveniments us organitzarà el casament dels vostres somnis.

Allotjament de 4*

Gaudiu de la vostra nit nupcial. L’hotel us regala una de les millors habitacions amb esmorzar inclòs al dia següent.

Per els vostres convidats disposem d’importants descomptes per que es puguin allotjar en el nostre hotel 4* i gaudir d’un cap de setmana amb la vostra companyia en les nostres espectaculars instal·lacions.

Gastronomía Exquisita

Con nosotros disfrutaréis de una cocina de alta gastronomía de tradición ampurdanesa. Platos elaborados con productos locales, aromas, sabores y texturas únicas… un deleite para vuestro paladar.

Promoció

Habitacions Incloses En El Preu

L’Hotel Golf Costa Brava 4* us ofereix una promoció increïble perqué visqueu un esdeveniment inoblidable. Podreu allotjar a tots els vostres convidats en el fantàstic hotel de 4 estrelles, allargant així la vostra celebració en tot un cap de setmana amb el menú MORERA, només disponible per a divendres i diumenge.

Promoció

Tot Inclòs Des De 85€

L’Hotel Golf Costa Brava 4* us oferim el nostre menú OLIVERA, un menú molt complet on us inclou el menú del banquet, el DJ durant tot el banquet i 2h de discoteca, la vostra Wedding Room,… i moltes coses més perqué pugueu fer els vostres somnis realitat.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
https://www.hotelgolfcostabrava.es/ca/