hotel
golf
costa
brava

casaments
2023-2024

La ubicació perfecte pel vostre casament

L'Hotel Golf Costa Brava 4*, situat en Santa Cristina de Cèrcol en la Costa Brava, és l'hotel ideal per a la vostra celebració.

En els nostres amplis jardins podreu celebrar tant la cerimònia civil com el banquet i els vostres convidats podran allotjar-se al nostre hotel per a allargar la celebració tot el cap de setmana.

Un oasi de tranquil·litat que al costat de les vistes del camp de golf farà de les vostres noces, el dia més especial de les vostres vides.

Espais
Idílics

Envoltat d'arbres i naturalesa podràs celebrar la cerimònia civil i el banquet en els nostres meravellosos jardins.

Comptem amb diferents espais al vostre abast que amb l'ajuda de la nostra coordinadora d'esdeveniments us organitzarà les noces dels vostres somnis.

Allotjament de 4*

Gaudiu de la vostra nit nupcial. L'hotel us obsequia amb una de les millors habitacions i l'endemà el millor desdejuni.

Per als vostres convidats disposem d'importants descomptes perquè es puguin allotjar al nostre hotel 4* i gaudir d'un cap de setmana amb la vostra companyia en les nostres espectaculars instal·lacions.

Gastronomía Exquisita

Amb nosaltres gaudireu d'una cuina d'alta gastronomia de tradició empordanesa. Plats elaborats amb productes locals, aromes, sabors i textures úniques… un delit per al vostre paladar.

Promoció

Habitacions Incloses En El Preu

L'Hotel Golf Costa Brava 4* ofereix una promoció increïble perquè visqueu un esdeveniment inoblidable. Podreu allotjar gratuïtament a tots els vostres convidats en un fantàstic hotel de 4 estrelles, allargant així la vostra celebració a tot el cap de setmana amb el menú MORERA, només disponible per a divendres i diumenges.

Promoció

Tot Inclòs Des De 85€

L'Hotel Golf Costa Brava 4* ofereix una proposta increïble perquè visqueu un esdeveniment inoblidable. Perquè podem i volem fer realitat tots els vostres somnis. El nostre menú OLIVERA inclou el banquet, DJ durant tot el banquet i 2h de discoteca, vostra Wedding Room,… i molt més!

Newsletter

Subscriu-te i rep un descompte del 5% a la teva propera escapada.

Subscriu-teIcono Sobre